Back to top

Múzeumok Éjszakája 2016

Program
Program időpontja: 
2016. június 25. 15:20 - 23:50

HŐSÖK, FELFEDEZŐK, ÚJÍTÓK – Körmendi hősök régen és ma

A Dr. Batthyány-Strattmann László Múzeum tisztelettel meghívja Önt és családját a "Múzeumok Éjszakája" országos program körmendi hlyszínére, a Batthyány kastélyba.

Batthyány kastély udvara: 
15 órától 20 óráig "Mai hősök" címmel szabadtéri bemutató az Egyházasrádóci Önkéntes Tűzoltók, a Katasztrófavédelem Körmendi Kirendeltsége, a Körmendi Rendőrkapitányság, a Körmendi Mentőállomás, a szombathelyi Fúsz Ernő Mentőmúzeum és a Magyar Vöröskereszt Körmendi Szervezetének részvételével
18 órától "Lehetsz Te is Hős" családi csapatjáték (nevezni 17.30-tól lehet) 

Dr. Batthyány-Strattmann László Múzeum:
15 órától 24 óráig az állandó- és időszaki kiállítások ingyenesen látogathatóak. Hősökről, felfedezőkről, újítókról mesélünk – kicsit másképp.

Díszterem:
16 órakor kiállításmegnyitó

Belső várudvar:
17 órakor kiállításmegnyitó
18 órától Időutazás - A 20-as, 30-as évek hangulata fotósarokkal, felpróbálható ruhákkal, meglepetésekkel – a programelemet a Rendészeti Szakközépiskola Rendvédelmi Kiállításával együttműködve valósítjuk meg.
19 órától Schüttenhelm Tibor tangóharmonika műsora
21 órától Swing-swing koncert - jazz és swing, minden, ami a két háború között szórakoztatott!

A programban együttműködő partnerünk a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola Rendvédelmi Kiállítása, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Körmendi Kirendeltsége, a Körmendi Rendőrkapitányság, az Egyházasrádóci Önkéntes Tűzoltók, a Fúsz Ernő Mentőmúzeum, az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Vöröskereszt Körmendi Szervezete

Aktuális időszaki kiállítások

A következő időszaki kiállításunkról kövesse híreinket honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Aktuális Programok

Aktuális programokért kövesse weboldalunkat és Facebook oldalunkat!