Back to top

Augusztus 19-i programok

Hírek
2023. augusztus 19.
Címke: 

Programjaink augusztus 19-én:

 

Hegyháti mesék – könyvbemutató

Augusztus 19. 17 óra, a kastély szalonja

A kötet megpróbálja bemutatni a Vasi Hegyhát mese-, monda- és hagyománykincsét. A történetekben találkozhatunk a környék legnagyobb boszorkányával, Kuminéval is. A könyvet bemutatja a szerző, Pintér György. A kötet a helyszínen megvásárolható.

 

Körmend Történetének Ismerője

A körmendi Dr. Batthyány-Strattmann László Múzeum a következő hónapokban lezajló, a város történetét megismertető, a helyi kötődéseket erősítő céllal háromfordulós vetélkedőt szervez a „Körmendi Történetének Ismerője” címmel. Ennek második fordulója zajlik a Körmendi Napok keretében. A feladatlapok átvehetők a kastély főbejáratánál 10.00 és 20.30 között.

 

A Dr. Batthyány-Strattmann László Múzeum és a Vadászlak keddtől vasárnapig 10-től 18 óráig fogadja a látogatókat. Augusztus 19-én rendkívüli nyitvatartással várjuk az ünnepi programra látogatókat, 10-től 24 óráig lesz nyitva a múzeum, mely kedvezményes 400 Ft-os belépővel lesz látogatható 18 óra után. Természetesen idén is lehetőség nyílik az erkélyről megtekinteni a tűzijátékot.

 

História horgászat! Válaszoljon három, Körmenddel kapcsolatos kérdésre helyesen, s még a 400 Ft-osnál is kedvezményesebb belépővel keresheti fel a múzeumot augusztus 19-én 18 órától!

Aktuális időszaki kiállítások

A következő időszaki kiállításunkról kövesse híreinket honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Aktuális Programok

Aktuális programokért kövesse weboldalunkat és Facebook oldalunkat!